STROJNE INŠTALACIJE

Celovite rešitve za varčen dom od leta 1991.

Kvalitetna izvedba strojnih inštalacij v dogovorjenem roku

toplotna-crpalka
toplotna-crpalka

Iščete zanesljivega izvajalca strojnih inštalacij? Pokličite nas na 040345505 in poskrbeli bomo za ogled in ugodno ponudbo.

Strojne inštalacije Energopanel

Strojne inštalacije Energopanel uspešno deluje na področju izvedbe strojnih inštalacij v Sloveniji. V vaši hiši poskrbimo za optimalen sistem centralnega ogrevanja, prezračevanja, klimatizacije in vodovodnih inštalacij. Za kvalitetno izvedbo strojnih inštalacij je pomemben pravilen potek po fazah, za katerega poskrbijo naši strokovnjaki. Energopanel, Trunk d.o.o. deluje že od leta 1991 na novogradnjah in prenovi strojnih inštalacij starejših objektov.

 

Investicija v kvaliteten sistem ogrevanja se lahko zelo hitro povrne. Za vas pripravimo vlogo za subvencije Eko sklada in ugodne plačilne pogoje!

strojne inštalacije po fazah

KAko potekajo strojne inštalacije?

V prvi fazi strojnih inštalacij se napeljejo vodi za centralno ogrevanje, vodovod, talno gretje, prezračevanje in kanalizacijo. Pomembno je, da se ta faza izvede kvalitetno, saj ko se enkrat zaključijo ometi in tlaki so popravki izredno dragi. V fini fazi, ko so končani ometi se vgrajujejo ogrevalne naprave. Pomembno je, da se ta faza strojnih inštalacij izvede pred tlaki. 

KAKO NAČRTOVATI STROJNE INŠTALACIJE?

V Energopanelu vpoštevamo želje naročnika, saj je pomembno čemu je objekt namenjen, koliko ljudi bo bivalo v objektu, da bo dovolj tople vode, kateri prostori morajo biti toplejši, kako se bodo delili stroški v primeru večstanovanjske zgradbe in kakšen je optimalen način ogrevanja.

Način ogrevanja izberemo, glede na dostopnost in ceno energenta, naročnikovo finančno konstrukcijo in lokacijo objekta. V primeru, da je mogoče za strojne inštalacije pridobiti nepovratna sredstva, vam uredimo vso potrebno dokumentacijo, saj si lahko s tem bistveno zmanjšamo investicijo in denar porabimo za kaj drugega. Centralno ali lokalno prezračevanje in način klimatizacije objekta, je prav tako pomembna odločitev pri načrtovanju strojnih inštalacij. S pravilnim načinom prezračevanja si lahko znižamo strošek ogrevanja in izboljšamo kvaliteto zraka v prostoru. 

Dobavimo in montiramo

Vgrajujemo kvalitetne materiale in opremo priznanih blagovnih znamk

Nudimo vam 15% popust na vse toplotne črpalke.

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na info@energopanel.com.

Nudimo vam brezplačni ogled na vašem domu

Za dodatne informacije pritisnite
TUKAJ

ZAKAJ IZBRATI NAŠE PODJETJE?

strokovni izračun

Izdelamo izračun pravilne izbire ogrevalnega sistema.

eko subvencije

Uredimo eko subvencijo in eko kredit od 1 do 10 let.

montaža

Vgradnja strojnih inštalacij z garancijo na izvedbo 2 let.

dokumentacija

Uredimo in pripravimo vso potrebno dokumentacijo,