Toplotna črpalka po vaši meri z montažo in servisom

ZA BREZPLAČNI OGLED NA DOMU KLIKNITE SPODAJ

Nudimo dobavo, montažo in poprodajno podporo za toplotne črpalke znamk Viessman, Mitsubishi, Bosch in Daikin.

Nudimo vam pestro ponudbo toplotnih črpalk.

V podjetju Energopanel vam nudimo brezplačen ogled objekta saj lahko le na ta način upoštevamo vse spremenljivke, ki determinirajo izbiro ustrezne toplotne črpalke-trenutno je najbolj prodajna toplotna črpalka zrak voda. Na podlagi ogleda objekta in pogovora z vami izdelamo ponudbo dobave in vgradnjo toplotne črpalke na ključ. Ker vsak proizvajalec ni primeren za vsak objekt v našem podjetju zastopamo več blagovnih znamk, kar je velika prednost pred ostalo konkurenco, ki favorizira samo eno blagovno znamko. Nudimo vam znamke, kot so  Daikin, Fujitsu, Viessman, Mitsubishi toplotne črpalke.

 

IZDELKI V AKCIJI

EKO SKLAD TOPLOTNA ČRPALKA -na območjih občin, ki imajo sprejet odlok o načrtu za kakovost zraka.

Višina nepovratne finančne spodbude znaša do 50 % priznanih stroškov naložbe, vendar ne več kot:

5.000 EUR za ogrevalno toplotno črpalko tipa voda/voda ali slanica (kot npr. zemlja)/voda in  3.200 EUR za ogrevalno toplotno črpalko tipa zrak voda

pri zamenjavi stare kurilne naprave z novo toplotno črpalko na območjih občin, ki imajo sprejet Odlok o načrtu za kakovost zraka

Ivesticija v toplotno črpalko se lahko zelo hitro povrne. Izkoristite visoke subvencije Eko sklada in ugodne plačilne pogoje!

Najpomembnejša je pravilna izbira toplotne črpalke.

Pri izbiri  moramo biti pozorni na:

toplotna-crpalka
toplotna-crpalka

Kako se lotiti nakupa nove toplotne črpalke?

V podjetju Energopanel vam nudimo brezplačen ogled objekta, saj lahko le na ta način upoštevamo vse spremenljivke, ki determinirajo izbiro ustrezne toplotne črpalke. Na podlagi ogleda objekta in pogovora z vami izdelamo ponudbo dobave in vgradnje toplotne črpalke na ključ.

ZA BREZPLAČNO PONUDBO KLIKNITE

toplotna črpalka

Toplotna črpalka zrak voda in prednosti.

Toplotna črpalka, kot vir energije koristimo zrak. Zrak je brezplačen zato imamo nizke obratovalne stroške in visoki koeficient učinkovitosti, COP po EN 14511: do 5,1 (A7/W35) in do 4,0 (A2/W35), kar pomeni, da za en kW, dobimo s sodobno tehnologijo kar do 5,1 kW energije, če upoštevamo, da temperatura zraka zunaj 7 stopinj in temperatura vode v ogrevalni sistem nastavljena na 35 stopinj. Če primerjamo z navadnimi električnimi radijatorji, kateri za 1 kW energije dobimo kvečjemu 1kW energije.

S toplotnimi črpalkami lahko ogrevamo in hladimo zaradi  reverzibilne izvedbe.

Toplotna črpalka zrak voda uporablja reguliranje moči in DC inverter za visoko učinkovitost pri obratovanju v delnem bremenu. Danes dosegajo maksimalne temperature vtoka: do 60°C. Obstajajo pa tudi HT visoko temperaturne črpalke, katere  dosegajo teperaturo tudi do 80°C. Toplotne črpalke lahko brez problema uporabljamo tudi pri radijatorskem ogrevanju.

Ločimo jih tudi glede na izbiro sistema toplotne črpalke in njenega vira energije.

Toplotna črpalka Voda/Voda pri katerih izkoriščamo kot vir toplote-hladu  vodo (podtalnica). Temperatura toplotne črpalke se giblje med +7 do  +12°C.

Toplotna črpalka Zemlja /Voda pri kateri izkoriščamo kot vir toplote-hladu, kar zemljo pod in ob objektu.Temperature površinske zemljine  -2 do +2°C.

Toplotna črpalka Zrak Voda pri kateri izkoriščamo kot vir toplote-hladu  največkrat zrak iz okolice. Temperature katere je še smotrno uporabiti  pa so -15 do  + 30°C.

Toplotne črpalke ločimo glede na učinkovitost in razpoložljivost toplote:

Vsaka toplotna črpalka ima pomembne podatke izkoristka.

Nudimo vam 15% popust na vse toplotne črpalke.

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na info@energopanel.com.

Nudimo vam brezplačni ogled na vašem domu

Za dodatne informacije pritisnite
TUKAJ

EKO SKLAD TOPLOTNA ČRPALKA-za območja, kjer ni sprejet odlok o načrtu za kakovost zraka.

Višina nepovratne finančne spodbude znaša do 40 % priznanih stroškov naložbe, vendar ne več kot:

4.000 EUR za ogrevalno toplotno črpalko tipa voda/voda ali slanica (kot npr. zemlja)/voda in 2.500 EUR za ogrevalno toplotno črpalko tipa zrak voda, pri zamenjavi stare kurilne naprave z novo toplotno črpalko na območjih občin, kjer ni sprejet Odlok o načrtu za kakovost zraka.

ZA BREZPLAČEN OGLED NA DOMU PRITISNITE

EKO SKLAD TOPLOTNA ČRPALKA- za celotno območje Republike Slovenije

Višina nepovratne finančne spodbude znaša do 20 % priznanih stroškov naložbe, vendar ne več kot:

2.500 EUR za ogrevalno toplotno črpalko tipa voda/voda ali slanica (kot npr. zemlja)/voda in 1.000 EUR za ogrevalno toplotno črpalko tipa zrak voda,pri prvi vgradnji ogrevalnega sistema v stanovanjski stavbi oziroma če toplotna črpalka ne bo zamenjala stare kurilne naprave, in sicer na celotnem območju Republike Slovenije.

Vprašajte nas, mi pa vam bomo z veseljem odgovorili na zastavljeno vprašanje.

ZAKAJ IZBRATI NAŠE PODJETJE?

strokovni izračun

Izdelamo izračun pravilne izbire ogrevalnega sistema.

eko subvencije

Uredimo eko subvencijo in eko kredit od 1 do 10 let.

montaža

Vgradnja strojnih inštalacij z garancijo na izvedbo 2 let.

dokumentacija

Uredimo in pripravimo vso potrebno dokumentacijo,