Klimatska naprava-vse kar morate vedeti

V naši ponudbi nudimo klime z montažo različnih blagovnih znamk Viessmann, Mitsubishi, Cooper&Hunter, Bosch in Daikin.

Novodobne klimatske naprave

Klime danes spadajo med cenejše načine ogrevanja in hlajenja. Z novodobnimi inverterskimi klimami, lahko z zelo nizkimi stroški doseženo želeno temperaturo v prostoru. V naši ponudbi vam nudimo različne vrste klim.

IZDELKI V AKCIJI

Akcija!
981,00 

Udobna bivalna klima Vitoclima 200-S je opremljena s posebnim senzorjem, ki zazna zunanjo temperaturo in tako zagotavlja udobno sobno temperaturo.  

1.642,00 

Klimatska naprava v najvišjem cenovnem razredu znamke Cooper&Hunter z možnostjo izbire različnih barv notranje enote.  

Akcija!
728,00 

Cenovno zelo ugodna klimatska naprava z serijsko vgrajenim Wi Fi vmesnikom.

Akcija!
711,00 

Za ekološko in varčno delovanje vsebuje novi plin R32

Akcija!
947,00 

Opcijsko je na razpolago Wi-Fi vmesnik, ki omogoča  upravljanje in kontrolo delovanja s pomočjo mobilne aplikacije MELCloud

Akcija!
949,00 

Serijsko vgrajen Wi-Fi vmesnik, ki omogoča  upravljanje in kontrolo delovanja s pomočjo mobilne aplikacije MELCloud

Akcija!
1.498,00 

Privlačna oblika za vgradnjo na steno s popolno kakovostjo zraka v prostoru

1.531,00 

Z  tedenskim tajmerjem in vključenim WiFi vmesnikom ter PLASMA filtrom

ZA IZRAČUN PONUDBE KLIKNITE

Klimatske naprave

Kaj je inventerska klimatska naprava?

Inverterske klime  imajo vgrajeno avtomatsko regulacijo moči kompresorja. Hitrost kompresorja je odvisna od temperature v prostoru. Pri tradicionalnih klimatskih napravah kompresor deluje s polno močjo ali je povsem ustavljen, pri klimi z inverter tehnologijo pa deluje le z močjo, ki je potrebna za doseg in vzdrževanje temperature v prostoru. Kompresor inverterske klima naprave se ob vklopu klime zažene s polno močjo, ko pa se začne temperatura prostora približevati nastavljeni, inverterska klimatska naprava z reguliranjem kompresorja začne zmanjševati njegovo moč, hkrati pa tudi zmanjševati vrtljaje ventilatorja v notranji enoti klima naprave.

Na kaj moram biti pozoren pri nakupu klime?

Razmerje med kakovostjo in ceno se sliši že malo izpeta fraza, toda tudi pri nakupu  klimatske naprave se je dobro držati tega, saj boste tako dobili največ za svoj denar. Kakovost po navadi odlikujejo lastnosti kot so lep  zmožnost ogrevanja, lep dizajn in hlajenje bivalnega prostora tudi pri zelo nizkih ali zelo visokih zunanjih temperaturah.Predvsem pa je pomembno tiho delovanje, ki ne bo motilo vašega počitka.

Zmogljivost je tudi ena izmed lastnosti, na katero morate biti zelo pozorni pri nakupu klimatske naprave. Dobre klimatske naprave imajo razpon moči lahko velik tudi od 2,5kW do 5kW. Priporočamo vam predvsem nakup klimatske naprave z večjim razponom moči, ki ga lahko sproti prilagajate vašim zahtevam. Vzdržjivost klime mora biti dovolj močna, da je zmožna vzdrževati nastavljeno temperaturo v še tako velikem prostoru.

Najboljše klimatske naprave so tudi varčne. To pomeni, da sodijo v energetski razred A+, A++ ali celo A+++. Z nakupom varčne klimatske naprave boste tako na mesečni ravni privarčevali pri plačilu električnega računa.

 

 

 

Kako izbrati pravo klimo za naš objekt?

Izbira je odvisna od prostornine, ki jo želimo hladiti ali greti. Ponavadi se v bivalnih prostorih v velikosti 20 m2 montira 1,5 kW. V večje dnevne prostore od 20 m2 do 40 m2 in spalnice priporočamo 2,5 kW klimatsko napravo. V prostore od 40 m2 do 55 m2 to so sejne sobe, večji dnevni prostori in kuhinje moramo predvideti 3,5 kW klimo.

Katere so glavne lastnosti današnjih klimatskih naprav?

Današnje klime imajo širok spekter delovanje, hlajenje pri zunanji temperaturi od 10°C do 46°C in ogrevanje pri zunanji temperaturi od -15°C do 20°C. Prednosti so nizka hrupnost notranjih enot že od 19 dB dalje, senzorji gibanja omogočajo prihranek energije v nezasedenih sobah, upravljanje enote preko wifi modula, plin R32, ki omogoča večjo učinkovitost in je okolju prijazen in fotokatalitični čistilni filter iz titana, ki omogoča svež zrak v prostorih. Naše klime imajo do 5 let garancije in spadajo v energetski razred A+++.

Nudimo vam 15% popust na vse klimatske naprave.

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na info@energopanel.com.

Nudimo vam brezplačni ogled na vašem domu

Za dodatne informacije pritisnite
TUKAJ

ZA BREZPLAČEN OGLED NA DOMU PRITISNITE

Zakaj izbrati nas?