vse kar morate vedeti

PREDNOSTI IR PANELOV SO:

MONTAŽA

OGREVANJE

CENA

ZA BREZPLAČEN OGLED NA DOMU PRITISNITE

Kako delujejo IR paneli?

Pri ogrevanju z IR paneli predmeti absorbirajo energijo infrardečih valov in jo oddajajo nazaj v obliki toplote, ki se prenese v zrak. Ključna lastnost IR ogrevanja je, da spremeni vaš prostor v en velik nizkotemperaturni radiator. Oddajanje IR valovanja je 100% zaradi infrardeče tehnologije.

Kje jih lahko uporabimo?

IR panele je mogoče namestiti kjerkoli. Ker imamo na izbiro različne oblike in barve se lahko odlično umestijo v vsak prostor ne glede na obliko prostora lahko z pravilno postavitvijo IR panelov ustvarimo idealno toplo ugodje. Ir paneli s svojim delovanjem preprečujejo kondenzacijo vlage na stenah ter preprečujejo vlago na stenah.

IR panele lahko uporabljamo:

Razlogi zakaj z IR paneli prihranimo?

Z IR ogrevanjem lahko prihranimo do 60% pri stroških ogrevanja. Samo upravljanje IR panelov je enostaven saj jih lahko upravljamo tudi na daljavo preko pametnega telfona. Z uporabo IR panelov se lahko izognemo vlagi in plesni v prostorih.

Kaj pomeni IR?

Infrardeča svetloba se nanaša na eno od naravnih oblik prenosa toplote. Ir tehnologije se uporabjajo tudi v znanstvene, zdravstvene, terapevtske, varnostne, gospodinjske, industrijske in druge namene, zato je tudi dobro raziskano področje.

Zakaj izbrati nas?